Heeft u een vraag?

Stel hem hier

Kunnen wij u helpen?

Wij zijn bereikbaar via:

  • 0486-460015
  • info@rivez.nl
Wilt u liever dat wij bellen?

Of stel hieronder uw vraag:

Een onbezorgd thuisgevoel door uw Hypotheekadviseur!

 

Hypotheekadviseur Janssen BML biedt u overzicht en duidelijkheid in de wirwar van Hypotheken. U bepaalt samen met onze gecertificeerde Hypotheek adviseurs welke Hypotheekvorm(en) het beste bij uw situatie past. Nu, maar ook rekening houdend met uw toekomstwensen! Want voor ons is het vanzelfsprekend dat u het Hypotheekadvies krijgt dat bij u past!

Onze Hypotheek adviseurs zijn uitstekend opgeleid, hebben een schat aan ervaring en zijn uiteraard op de hoogte van de regelgeving. Door de werkwijze van Hypotheekadviseur Janssen BML bent u bovendien altijd voordelig uit!

In het eerste gesprek investeren wij in u, waardoor dit gesprek vrijblijvend en vrij van kosten is. De enige investering die u hoeft te doen voor dit gesprek, is wat tijd voor ons vrij maken. Dit kan overdag of op afspraak `s avonds, bij u thuis of op onze kantoren in Schaijk of Gassel.

Laat uw Hypotheek berekenen 

U kunt overigens zelf al een berekening van uw maximale Hypotheek maken in het menu aan de linkerzijde van deze pagina, ook kunt u hier uw gegevens achter laten. Wij nemen dan binnen één werkdag contact met u op!

Als Hypotheekadviseur hebben wij toegang tot bijna alle Nederlandse banken en verzekeraars en zijn volledig onafhankelijk. Daar zoeken wij de beste rente en voorwaarden bij zodat u zich nog meer thuis voelt in uw woning. Of u nu eindelijk uw droomhuis heeft gevonden, of u benieuwd bent of uw Hypotheek nog bij uw situatie past en up-to-date is, wij zijn hierbij uw rechterhand!

Uw belang staat bij ons voorop! Informeer ook eens naar onze gereduceerde tarieven als u uw Hypotheekadvies én aankoopbegeleiding via ons kantoor als Hypotheekadviseur wil regelen!