Heeft u een vraag?

Stel hem hier

Kunnen wij u helpen?

Wij zijn bereikbaar via:

  • 0486-460015
  • info@rivez.nl
Wilt u liever dat wij bellen?

Of stel hieronder uw vraag:

Uw persoonlijke Financieel adviseur


Wij zijn een onafhankelijk werkend financieel adviesbureau. En onafhankelijk wil in dit geval heel duidelijk zeggen dat geen enkele bank of verzekeringsmaatschappij ons iets kan verplichten. Met andere woorden, onze opdrachtgevers zijn niet de banken of de verzekeraar, u bent onze opdrachtgever!

Dat betekent dat wij ons vanuit een 100% onafhankelijkheid, volledig kunnen richten op uw belangen.
Ons vak is het adviseren en begeleiden op het enorm brede vlak van financiële dienstverlening. Dat betekent dat wij ons specialist durven te noemen op het terrein van verzekeringen en eenvoudige bancaire producten.

Wij werken intensief samen met volmacht bedrijf Connect assuradeuren BV. Een volmacht bedrijf is een snelle en efficiënte schakel tussen ons als assurantietussenpersoon en de verzekeringsmaatschappij. Connect Assuradeuren heeft de beschikking over volmachten van tien gerenommeerde verzekeringsmaatschappijen. Voor u als klant levert dit veel voordelen op. Door de perfect op elkaar afgestemde automatisering kunnen wij u op die manier een snelle polis afgifte en afwikkeling van schades bieden. Bovendien kunnen wij gebruik maken van speciaal ontwikkelde verzekeringen die alleen bij Connect Assuradeuren te verkrijgen zijn.

 

Indien een verzekering op goede voorwaarden en een concurrerende premie tot stand kan komen bij Connect Assuradeuren zullen wij de verzekering bij voorkeur daar onderbrengen. Want zo kunnen wij u de voordelen bieden van de zeer korte lijnen en efficiënte werkwijze met dit volmacht bedrijf waardoor u kunt profiteren van een snelle en toch persoonlijke afwikkeling bij acceptatie en schade.

Op de site van Connect Assuradeuren BV (www.connect-assuradeuren.nl) wordt hun werkwijze nader toegelicht.
Dit betekent echter niet dat wij de rest van de markt uit het oog verliezen. Mocht er buiten Connect een beter voorstel voorhanden zijn (binnen de lijst van de met ons samenwerkende verzekeraars) zullen wij u deze niet onthouden.

Ondanks al onze inspanningen kan het zijn dat u niet tevreden bent over onze dienstverlening en een klacht heeft. Wilt u weten hoe wij daar mee om gaan?

Kies uit het linkermenu “Klachtenprocedure” waarna u in een filmpje wordt uitgelegd hoe deze procedure verloopt.